Două incendii în Micălaca
Pompierii au fost solicitaţi luni seara, prin apelul la numărul unic de urgenţă 112, la interval de câteva zeci de minute, la două incendii izbucnite la hornurile a două case de pe strada Renaşterii, respectiv Calea Radnei. Astfel, în jurul orei 21.00, pompierii Detaşamentului de Pompieri Arad s-au deplasat la faţa locului şi au stins în scurt timp ambele focare. Se pare că cele două coşuri de fum ar fi fost construcţii improvizate din tablă şi lemn. Deşi a fost afectat acoperişul, daunele materiale nu au fost majore.  (C.G.)
Traficant de persoane prins de poliţişti
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 19 februarie, de magistraţii Tribunalului Arad, pe numele unui bărbat de 35 de ani, din Arad, care are de ispăşit o pedeapsă de 4 ani cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad. (C.G.)
Au furat peste 3.000 de lei
Trei minori, bănuiţi de co­miterea unui furt dintr-o patiserie, au fost identificaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în data de 20 februarie, minorii, de 12 şi doi dintre ei de 14 ani, profitând de neatenţia victimei, ar fi sustras din casa de marcat a unei patiserii de pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, suma de 3.150 de lei. Minorii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. (C.G.)
Tragedie la Agrişul Mare
Tragedie la Agrişul Mare, acolo unde un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit strivit sub roţile unui utilaj de mare greutate condus de un muncitor chiar în timp ce se afla la serviciu. Şoferul avea 41 de ani şi lucra în cariera de exploatare de piatră de la Agrișul Mare. În timp ce manevra vola nu a observat victima de 65 de ani, strivind-o sub roţile utilajului. Acesta a decedat pe loc. (A.C.)

Recomandările redacției