Pe scurt

0
292

Peste 24.000 de ţigarete depistate de poliţişti
Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Arad au depistat la locuinţa unui bărbat, peste 24.000 de fire de ţigarete de contrabandă. În urma unei percheziţii desfăşurate în cursul zilei de marţi, la locuinţa unui bărbat de 50 de ani, din Arad, au fost depistate şi ridicate 24.800 fire ţigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător. Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, bărbatul fiind reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. (C.G.)
Bucureştean încarcerat în Penitenciarul Arad
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.  Mandatul a fost emis la data de 25 februarie a.c., de magistraţii Judecătoriei Chişineu- Criş, pe numele unui bărbat, de 61 de ani, din Bucureşti,  care are de ispăşit o pedeapsă de 1 an cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad. (C.G.)
Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în trafic în valoare de 81.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 182 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 81.000 de lei. Dintre acestea, 53 de amenzi au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 129 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere şi 3 certificate de înmatri­culare. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.