Cercetat pentru furt
Unui tânăr i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru furtul unei biciclete. Poliţiştii oraşului Chişineu Criş au identificat tânărul, bănuit de furtul unei biciclete. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 1 martie, tânărul de 21 de ani, ar fi sustras o bicicletă lăsată neasigurată în faţa unui local de pe raza localităţii Chişineu-Criş, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 300 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. (C.G.)
Prinşi în flagrant la furat
Poliţiştii cercetează doi bărbaţi care au fost depistaţi în flagrant furând din supermarketuri. Poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 34 de ani, din Arad, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea produse cosmetice dintr-un supermarket de pe strada banu Mărăcine din Arad. Un alt bărbat, de 39 de ani, este cercetat de poliţiştii Secţiei nr.1 Vlaicu, acesta fiind depistat în flagrant în timp ce sustrăgea produse alimentare dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu. În ambele cauze, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor doi fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. (C.G.)
A condus un autoturism neînmatriculat
Un tânăr din Beliu s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de poliţiştii rutieri conducând un autoturism cu numere de înmatri­culare expirate. Poliţiştii au depistat în trafic, pe raza localităţii Beliu, un bărbat, de 33 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 27 februarie. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. (C.G.)

Recomandările redacției