Ştiri pe scurt (06.07.2014)

0
230

Un transport ilegal de trei tone de varză a fost reţinut de poliţişti
Un bărbat a fost reţinut, în timp ce transporta, în mod illicit, trei tone de varză. Poliţiştii de la Poliția Orașului Chișineu-Criș au depistat, un transport ilicit de trei tone de varză.
„Deoarece bărbatul nu a putut prezenta documentele conforme prevăzute de lege, conform Legii 12/199, a fost sancționat contravenţional cu suma de 5.000 lei, iar cele trei tone de varză au fost reţinute în vederea confiscării”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad, Camelia Tuduce.

Cercetat pentru furt de bicicletă
Un tânăr este cercetat pentru furt calificat, după ce ar fi furat o bicicletă din faţa unui bar, din Pecica.
Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în data de 2 iulie, în jurul orelor 22.25, Nicuşor D., ar fi sustras dintr-un rastel o bicicletă Mountain Bike.
Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt. Cercetările continuă.

Amenzi de 30.000 de lei
Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 29.500 de lei.
Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.