Pe scurt

0
290

Peste 4.600 fire țigarete confiscate de polițiști
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune cu efective mărite, pe linia prevenirii și comba­terii actelor de comerț ilicit. În urma activităților desfășurate, în data de 13 august, polițiștii au depistat două femei, care ofereau spre comer­cializare țigarete netimbrate. Astfel, a fost depistată în flagrant, pe strada Pictor Ștefan Luchian din municipiu, o femeie de 32 de ani, din Arad, care deținea și oferea spre comercializare dintr-un autoturism, 980 de fire țigarete de diferite mărci, fără marcaj fiscal corespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. În aceeași locație, împreună cu o altă femeie de 35 de ani, aceasta ar fi oferit spre comercializare alte 3.700 fire țigarete netimbrate corespunzător, suscep­- tibile că ar fi provenit din contrabandă.  Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea confiscării, cele două femei fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. (C.G.)
Cercetat pentru delapidare
Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează un bărbat pentru dela­pidare. În data de 12 august, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 41 de ani, care, în calitate de angajat al unei societăți comerciale din municipiu, în schimbul sumei de 380 de lei, oferea spre comercializare unui bărbat de 45 de ani, 200 de litri de motorină. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la aceeași dată, cel depistat în flagrant delict, ar fi sustras combustibilul din rezervorul unui autocamion parcat pe raza localității Vladimirescu. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 900 de lei, a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare. (C.G.)
Infracțiuni rutiere
Agenţii Serviciului Rutier au depistat la sfârșitul săptămânii trecute patru persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat în trafic, un bărbat de 68 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, pe raza localității Conop, având suspendat dreptul de a conduce, un bărbat de 48 de ani, din Bocsig, care conducea un autoturism pe raza aceleiași localități fără a deține permis de conducere, și un bărbat de 60 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație din data de 12 martie. A mai fost depistat în trafic, în Gurahonț, un minor de 17 ani, care conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.