A dispărut de la domiciliu
În data de 6 august, a dispărut de la domiciliul său de pe raza loca­lității Bocsig, județul Arad, Obirsan Sorin, în vârstă de 38 de ani. Bărbatul  are următoarele semnalmente:  1,70 m, 80 de kg, păr șaten, ochi căprui. La data dispariției acesta purta: trening bleumarin, pantofi de culoare maron. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea femeii, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. (C.G.)
Transport ilegal de peste 53.000 de produse
Polițiștii postului comunal Vladimirescu au depistat în trafic, două transporturi ilegale de articole de îmbrăcăminte și pescuit. Polițiștii au depistat și oprit duminică în trafic, pe DN7, pe raza localității Mândruloc, doi bărbați, de 34 și 22 de ani, ambii din județul Călărași, în timp ce transportau cu două autoutilitare 49.380 articole noi de îmbrăcăminte (pantaloni sport, veste, șosete) si prosoape și 4.000 produse pentru pescuit constând în huse și suporturi pentru bețe, fără a deține documente de proveniență valabile. Produsele, în valoare de aproximativ 440.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării, ambii conducători auto fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.  (C.G.)
Au condus sub influența alcoolului
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au depistat în trafic mai multe persoane care conduceau sub influența alcoolului. Astfel, au fost depistați în trafic având alcoolemii cuprinse între 0,50 și 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat: pe raza localității Secusigiu, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 9 august, și având o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe DJ 682, în localitatea Ostrov, un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe DN 79/A, în localitatea Șicula, un tânăr de 23 de ani care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localității Pecica, un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. A mai fost depistat în trafic, pe raza localității Sâmbăteni, un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. (C.G.)

Recomandările redacției