Judecat pentru că a condus fără permis
Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, prin rechizitoriu, au dispus tri­miterea în judecată, în stare de
libertate, a inculpatului Pele Constantin Dorel sub aspectul să­vârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exer­citarea dreptului de a conduce
i-a fost suspendată.  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 01.03.2016, în jurul orelor 13.53, inculpatul Pele Constantin Dorel a condus autoturismul marca BMW pe DN 79, direcţia Arad-Oradea, în afara oraşului Chişineu-Criş, la km 47, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României, respectiv exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată anterior. (C.G.)
Cercetată pentru furt
Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează o femeie care a fost depistată în flagrant sustrăgând dintr-un supermarket. Polițiștii cercetează o femeie de 29 de ani, din județul Iași, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea mai multe produse dintr-un supermarket aflat pe raza cartierului Micălaca din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (C.G.)
A condus un autoturism neînmatriculat
Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, un tânăr care conducea un autoturism neînmatriculat. Polițiștii au depistat marţi, un tânăr de 20 de ani, din Arad, în timp ce conducea pe strada Andrei Șaguna din municipiu, un autotu­rism având numerele de înmatri­culare provizorii expirate din 25 mai.Tânărul este cercetat de polițiști pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. (C.G.)
Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 68.000 de lei. Oamenii legii au  efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 167 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei. Dintre acestea, 100 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 67 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare. (C.G.)

Recomandările redacției