Depistat conducând sub influența alcoolului
Oamenii legii din Ineu au depis­tat în trafic, pe D.J. 792 A, pe raza localității Bocsig, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0, 77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în cauză s-a dispus re­coltarea de probe biologice în vede­rea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.             (C.G.)

Furt de 6.500 lei
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat doi minori, bănuiți de comiterea unui furt dintr-un autoturism. În urma cer­cetărilor efectuate, s-a stabilit că, în 5 august, minorii, ambii de 15 ani, din Arad, prin spargerea geamului portierei dreapta spate, ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe strada Clujului din municipiu, de unde ar fi sustras o geantă cu bu­nuri, cauzând un prejudiciu în va­loare de aproximativ 6.500 de lei. Minorii sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat.              (C.G.)

Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 74.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poli­ţiştii au aplicat 172 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 74.000 de lei. De ase­menea, au fost reţinute 13 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.                      (C.G.)

Recomandările redacției