A dispărut de la domiciliu

În data de 21 mai, a dispărut de la domiciliul său de pe raza localității Pecica, Brestin Daniel-Alin,  în vârstă de 44 de ani. Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,62m, 120 de kg, păr șaten, ochi verzi. Nu se cunosc date cu privire la îmbrăcămintea purtată la momentul dispariției. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

Depistată la furat într-un supermarket

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie care a fost depistată luni în flagrant furând dintr-un supermarket. Polițiștii cercetează o femeie de 34 de ani, din Pecica, care a fost depistată în flagrant în timp ce sustrăgea dintr-un supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din municipiu, bunuri nealimentare în valoare de aproximativ 50 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Trafic reluat pe Vasile Milea

Lucrările de asfaltare de pe Bulevardul Vasile Milea au ajuns la final. Reprezentanții Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale Arad îi anunță pe șoferii din municipiu că traficul de pe respectiva arteră se reia de marţi seară. Până la sfârșitul săptămânii, traficul se va relua și pe strada Cloșca.

               

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 67.000 lei. Oamenii legii au  efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 120 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 67.000 de lei. Dintre acestea, 75 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 45 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției