Pe scurt

0
361

Transport ilegal de ţigarete
Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat ieri în trafic, un transport ilegal de țigarete. În urma unei acțiuni desfășurate de polițiști, a fost depistat și oprit în trafic, pe raza municipiului, un bărbat de 28 de ani, din Arad, care transporta cu un autoturism 9.600 fire țigarete netimbrate. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. (A.D.)
A condus fără permis
Polițiștii orașului Nădlac au depistat ieri în trafic, un bărbat care conducea fără permis un ATV neînmatriculat. În urma unei acțiuni desfășurate pe linie de circulație rutieră, a fost depistat în trafic, în Nădlac, de polițiștii din localitate, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere. Cel în cauză e cercetat de polițiști pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. (A.D)
Femeie moartă în flăcări
Pompierii au fost chemaţi miercuri după masă să stingă un incendiu în localitatea Vidra din comuna Vârfurile. Focul a cuprins o locuinţă, în care locuia o bătrână de 85 de ani, dar şi anexa pentru furaje. Intervenţia a fost dificilă din cauza accesului spre satul Vidra, dar şi din cauza faptului că apelul a fost făcut cu multă întârziere. Focul a fost stins în cele din urmă, dar femeia a decedat. (A.C.)
Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poli­ţiştii au aplicat 167 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei. Dintre acestea, 112 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 55 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind regle­- mentarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare. (A.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.