Minori cercetaţi pentru furt
Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au identificat doi minori, bănuiți de comiterea unui furt din auto. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 24 august a.c., minorii de 14 și 15 ani, ambii din Arad, ar fi sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Orizontului din municipiu, un portofel cu acte și 950 de lei.
Pe numele celor doi a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (A.D)
Prinşi în timp ce conduceau autoturisme neînmatriculate
Polițiștii rutieri au depistat zilele trecute, în trafic doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Astfel, au fost depistați în trafic, pe DJ 682, în Zădăreni, un bărbat de 46 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație la data de 13 iulie 2015, iar pe raza localității Zimand Cuz, un bărbat de 57 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autotu­rism având numerele de înmatri­culare provi­zorii expirate din 28 august 2016. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cer­cetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autorurism neînmatriculat. (A.D.)
Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutie­re. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 143 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 56.000 de lei. Dintre acestea, 28 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 115 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 2 certificate de înma­tricu­lare. (A.D.)

Recomandările redacției