Au furat cafea și whisky
Polițiștii Biroului de Ordine Pu­blică cercetează doi bărbați, care au fost depistați în flagrant în timp ce furau dintr-un supermarket. Po­lițiștii cercetează doi bărbați, de 37 și 46 de ani, ambii din Arad, care au fost depistați în flagrant în timp ce sustrăgeau 5 pachete de cafea și o sticlă de whisky, dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine din municipiu. Prejudiciul cauzat, în va­loare de aproximativ 290 de lei, fost recuperat, pe numele celor doi fiind întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (C.G.)
Infracţiuni rutiere
Polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe șoselele arădene, patru bărbați care au săvârșit infracțiuni rutiere. Polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Chesinț, un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe DN79, în Zimandul Nou, un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate din 17 septembrie a.c., pe strada Șiriei din municipiu, un tânăr de 19 ani, care conducea un autoturism neînmatriculat, iar pe strada Andrei Șaguna, un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere. (C.G.)
Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 96.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 178 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 96.000 de lei. Dintre acestea, 100 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 78 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare. (C.G.)

Recomandările redacției