Pe scurt

0
255

Accident pe Podul Traian

Circulaţia a fost blocată pe un sens, sâmbătă dimineaţa, după ce un microbuz a intrat într-unul dintre stâlpi, chiar la intrarea pe podul Traian. Coada de maşini s-a format pe Calea Romanilor, pe sensul de mers spre pod. Deşi microbuzul a fost bine şifonat în urma impactului, şoferul a scăpat cu câteva zgârieturi şi o sperietură zdravănă. Existând doar pagube materiale, evenimentul rutier a fost înregistrat ca tamponare.

 

Articole de îmbrăcăminte şi poşete contrafăcute

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune cu efective mărite, într-un complex comercial de pe raza municipiului. Astfel, în data de 29 septembrie, polițiștii au depistat într-un complex comercial din municipiu, o femeie de 49 de ani, în timp ce oferea spre comercializare produse de îmbrăcăminte și poșete, purtătoare a însemnelor unor mărci cunoscute, fără a prezenta elementele de siguranță ale produselor originale. Au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 32 de astfel de articole, în valoare de aproximativ 3.200 de lei. Pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

 

Mandat de executare

Agenţii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul IPJ Alba, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis de magistrații Judecătoriei Alba, pe numele unui bărbat de 27 de ani, din Alba Iulia, urmărit național, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 6 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

 

Urmărit internațional prins de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat urmărit internațional. Oamenii legii au depistat, pe raza localității Lipova, un bărbat de 34 de ani, urmărit internațional, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul acestui stat. Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara care au dispus reținerea acestuia, în vederea predării către autoritățile germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.