Mandat de executare
În data de 1 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii orașului Ineu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 29 septembrie, de magistrații Judecătoriei Ineu, pe numele unui bărbat de 49 de ani, din Drauț, județul Arad, care are de ispășit o pedeapsă de 2 ani și două luni cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad. (C.G.)
Infracțiuni rutiere
În 72 de ore de misiuni, în urma activităților desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au depistat mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Astfel, au fost depistați conducând sub influența alcoolului: pe raza localității Pâncota, un bărbat de 48 de ani, din aceeași loca­litate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat și pe DJ 793A, un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în ambele cauze, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  Au mai fost depistați, pe raza localității Șiria, un bărbat de 41 de ani, din Șiria, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe DC98, un tânăr de 20 de ani, din Mănăștur, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere. (C.G.)
Prins în flagrant la furat
Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează un minor de 17 ani care a fost depistat în flagrant la furat. Polițiștii cercetează un minor de 17 ani, care în data de 1 octombrie, a fost depistat în flagrant în timp ce, profitând de neatenția persoanei vătămate, sustrăgea un pachet de țigări și 150 de lei, de pe o bancă aflată în curtea unui imobil de pe Aleea Saturn din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (C.G.)

Recomandările redacției