IPJ Arad solicită sprijinul arădenilor

Polițiștii orașului Chișineu-Criș solicită sprijinul tuturor persoanelor care dețin informații care să conducă la depistarea celui care apare în fotografii, să sune de îndată la nr. de telefon 0257/350.955 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Cel în cauză este bănuit de comiterea unei tentative de furt dintr-un bancomat al unei unități bancare situate pe raza localității Chișineu-Criș.

 

Cercetați pentru infracțiuni rutiere  

Polițiștii rutieri au depistat marţi în trafic, trei bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat în trafic, pe DJ708 B, pe raza localității Păuliș, un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 23 septembrie a.c., pe raza localității Lipova, un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 10 septembrie a.c., iar pe DJ792C, în Târnova, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis  de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Furt din supermarket

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un minor, care a fost depistat în flagrant la furat. Polițiștii cercetează un minor, de 14 ani, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 430 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Poetului din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele minorului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 44.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 98 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 44.000 de lei. Dintre acestea, 15 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 83 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției