Percheziţii la traficanţi de ţigări

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat două percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. Polițiștii au desfășurat, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, două percheziții pe raza municipiului, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete. Astfel, într-un imobil de pe strada Căpitan Ioan Fătu, o femeie de 47 de ani, a fost depistată deținând 14.540 de fire țigarete, fără marcaj fiscal corespunzător, de diferite mărci. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, în cauză polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

A deţinut o armă fără drept

Polițiștii Serviciului de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat ieri, un bărbat care deținea o armă fără drept. În urma activităților desfășurate pe raza localității Rădești, polițiștii au depistat la domiciliul unui bărbat de 49 de ani, o armă de autoapărare de calibru 9 mm., deținută fără drept. Arma a fost indisponibilizată, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Prinși în flagrant, la furat

Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu cercetează două persoane care au fost depistate în flagrant la furat. Polițiștii cercetează un tânăr de 19 ani, din Mehendinți, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea două perechi de pantofi sport, dintr-un magazin aflat în incinta unui mall din municipiu. Un alt bărbat de 47 de ani, a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea produse alimentare și nealimentare dintr-un supermarket aflat pe strada Poetului din municipiu. În ambele cauze, prejudiciul total cauzat, în valoare de aproximativ 313 lei a fost recuperat, pe numele celor doi fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Recomandările redacției