Pe scurt

0
246

Prinși în flagrant la furat
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au depis­tat în flagrant două persoane care furau produse cosmetice. Astfel, polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 34 de ani, care a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri cosmetice în valoare de aproximativ 280 de lei, dintr-un magazin de pe raza municipiului. Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează o femeie de 30 de ani, din județul Arad, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse cosmetice în valoare de aproximativ 185 de lei, dintr-un magazin de pe raza municipiului. În ambele cauze, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (C.G.)
Depistat de aparatul radar cu peste
200 km/h
Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale cercetează un bărbat care a fost depistat conducând cu viteză peste limita legală. La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii au depistat pe Autostrada A1, un bărbat de 59 de ani, care a fost surprins de aparatul radar conducând un autoturism din direcția Lugoj-Timișoara, cu o viteză de 203 km/h. Conform O.U.G. 195/2002, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.500 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. (C.G.)
Șoferi amendați
În 72 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 225.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 492 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 225.000 de lei. Dintre acestea, 141 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 351 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 30 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.