Pe scurt

0
240

Judecat pentru infracţiuni rutiere
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, prin rechizitoriul din data 26.10.2016, au dispus  trimiterea în judecată  a inculpatului Apenei Miodrag Claudiu pentru săvârşirea infracţiunilor  de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în data de 28.05.2016, în jurul orei 14.30, a condus autoturismul marca Opel, pe DJ708B din Ghioroc, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. (C.G.)
A condus fără permis
Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat în trafic  un bărbat care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Polițiștii au depistat luni, pe raza municipiului, un tânăr de 22 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere. (C.G.)
Şoferi amendaţi
În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 70.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 219 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei. Dintre acestea, 55 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 164 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi nouă certificate de înmatriculare. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.