Pe scurt

0
224

Prinși în flagrant la furat

Polițiștii au depistat mai multe persoane care furau din magazine. Astfel, polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează un bărbat de 40 de ani din județul Prahova și un bătrân de 70 de ani Arad, care au fost depistați în flagrant timp ce sutrăgeau diverse produse, dintr-un magazin de pe raza cartierului Micălaca. Polițiștii Biroului de ordine publică cercetează doi tineri, de 18 și 20 de ani, din județul Cluj, care au fost depistați în flagrant, în timp ce sustrăgeau produse nealimentare, dintr-un magazin de pe raza municipiului Arad. În toate cazurile, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

               

Infracțiuni în trafic

Polițiștii rutieri au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 79, pe raza localității Șimand, un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, în urma verificărilor efectuate în bazele de date constatându-se că autoturismul figura radiat din circulație din data de 28 iunie a.c. și un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism care figura radiat din circulație din data de16 septembrie a.c.. De asemenea, polițiștii au mai depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din județul Arad, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 28 iulie a.c.. Pe raza localității Chișineu Criş a mai fost depistat un tânăr de 20 de ani din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

               

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 78.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 157 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 78.000 de lei. Dintre acestea, 33 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 124 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.