Pe scurt

0
236

Accident pe trotuar
O fetiţă a fost victima unui accident de circulaţie, cu toate că nu se deplasa pe carosabil, ci pe trotuar. Accidentul s-a petrecut pe strada Poetului. O conducătoare auto începătoare, care, conform unor martori ar fi încercat să evite un TIR, a pierdut controlul maşinii şi a lovit fetiţa.
Gripă aviară
Având în vedere că în Ungaria a apărut un focar de gripă aviară, autorităţile sanitar-veterinare arădene au intrat în alertă. Au fost verificate cele mai mari ferme de păsări de pe raza judeţului, însă din fericire, rezultatele verificărilor au fost negative. Medicii din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor rămân însă foarte atenţi la ceea ce se întâmplă.
Se întrerupe furnizarea apei în județ
Din cauza unei avarii se va întrerupe furnizarea apei  în mai multe localități din județ. Compania de Apă Arad va întreprinde lucrări la conducta de aducțiune, astfel că sunt anun-țate întreruperi în localităţile Ghioroc, Covăsânţ, Miniş, Păuliş, Cuvin, Baraţca, în data de marți, 22 noiembrie 2016. Întreruperile se vor produce în intervalul 8.00 – 20.00. „Atragem atenţia consumatorilor că, la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenării depunerilor din conducte. S.C. Compania de Apă Arad S.A cere scuze abona-ţilor pentru disconfortul creat”, anunță reprezentanții Companiei de Apă Arad.
(S.S.)
Mandat de executare a pedepsei
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Vârfurile au pus în aplicare, un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis la data de 15 noiembrie a.c., de magistrații Judecătoriei Gurahonț, pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Vârfurile, care are de ispășit o pedeapsă de un an cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad. (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.