Pe scurt

0
274

Autoturism furat din Arad, depistat în Nădlac

Polițiștii orașului Nădlac au depistat un autoturism, care figura în bazele de date ca fiind furat din Arad. Polițiștii au depistat, parcat în fața unui imobil de pe raza localității Nădlac, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, iar în urma verificării în bazele de date, s-a constatat că autovehiculul respectiv, marca BMW, figura ca fiind sustras în perioada 14-16 iunie, de pe strada Trenului din municipiul Arad. Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor și stabilirii situației juridice a acestuia.

 

Depistat în flagrant furând îmbrăcăminte

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un tânăr, care a fost depistat în flagrant, la furat. Polițiștii cercetează un tânăr de 19 ani din Arad, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea articole de îmbrăcăminte, dintr-un magazin aflat în incinta unui complex comercial din municipiu. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 180 de lei, a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 69.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 220 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 69.000 de lei. Dintre acestea, 54 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 166 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.