Urmărit național, prins de polițiști
Polițiștii Orașului Chișineu-Criș împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și ai postului de poliție Socodor, au depistat ieri un tânăr, urmărit național. Polițiștii au depistat pe raza localității Chișineu Criș, un tânăr de 19 ani, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Chișineu Criș au emis la data de 17 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 11 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad. (C.G.)
A condus
un autoturism
neînmatriculat
Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat. Polițiștii au depistat în trafic, pe DN79, pe raza localității Chișineu Criș, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 11 noiembrie a.c.. Pe numele celui în cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. (C.G.)
Șoferi amendați
În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 68.000 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 155 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei. Dintre acestea, 45 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 110 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare. (C.G.)

Recomandările redacției