Biciclete furate, depistate de polițiștii arădeni

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează doi tineri pentru furtul mai multor biciclete. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada octombrie – decembrie, tinerii de 14 și 24 de ani, din județul Arad, ar fi sustras mai multe biciclete (asigurate și neasigurate), de pe raza cartierului Aurel Vlaicu din municipiu. Totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au depistat, la domiciliile celor bănuiți de comiterea furturilor, cinci biciclete, pentru care tinerii nu dețineau documente legale de proveniență.  În cauză, bicicletele deținute fără drept au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor doi fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea documetării întregii activități infracționale a tinerilor.

               

Au furat din supermarket

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat luni în flagrant, trei persoane care sutrăgeau dintr-un supermarket din municipiu. Astfel, polițiștii cercetează o femeie de 36 de ani și doi bărbați, de 21 respectiv 34 de ani, din județul Arad, care au fost depistați în flagrant în timp ce sustrăgeau diferite produse dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine, din municipiu. Prejudiciul total, în valoare de aproximativ 650 de lei a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

A condus fără permis și sub influența alcoolului

Polițiștii Postului de Poliție Tauț cercetează un bărbat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. Polițiștii au depistat în trafic, pe DC 64, un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei s-a dispus recoltarea de probe biologice, conducătorul auto fiind cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Recomandările redacției