Pe scurt

0
396

arboriTăiere ilegală de arbori
Un bărbat, bănuit că ar fi tăiat ilegal şi sustras 79 de arbori, din pădurea Ocolului Silvic Sebiş, este cercetat de poliţiştii de la Poliția Orașului Sebiș. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, în perioada decembrie 2014-ianuarie 2015, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Gurahonţ, ar fi tăiat şi sustras 79 de arbori, din specia gorun, din locul numit „Piatra de Moară” a pădurii Oco­lului Silvic Sebiş.  Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos.                 (C.G.)

Au furat crap şi caras
Doi arădeni, bănuiţi că ar fi sustras 300 kg de peşte dintr-o baltă de pescuit privată sunt cercetaţi de poliţiştii de la Postul de Poliție Șicula. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în perioada septembrie-octombrie 2014, doi băr-baţi, în vârstă de 24 respectiv 25 de ani, din Gurba, ar fi sustras dintr-o baltă  de pescuit privată, situată  între localităţile Gurba şi Cermei, aproximativ 300 kg de pește, din specia crap și caras. Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat.                  (C.G.)

Vitezomani amendaţi
Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 235 sancţi­uni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 72.000 de lei. Dintre acestea, 148 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 87 pentru nefolosirea centurii de sigu­- ranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregu­lamentare şi alte abateri de la normele privind reglementa-   rea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost         reţinute 23 permise de conducere şi cinci certificate de înmatriculare.                              (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.