foto pe scurt sunci foto pe scurt rutiera foto pe scurt penalAtac la şunci
Poliţiştii de la Bocsig cercetează un bărbat bănuit că ar fi sustras două şunci, din afumătoarea unui consătean.
Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din Bocsig, este bănuit că în seara zilei de 9 martie a.c., ar fi pătruns pe poarta grădinii unui consătean şi ar fi sustras, din dintr-o afumătoare, două bucăţi de jambon de porc. Prejudiciul a fost recuperat, iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.  (D.D.)

Cercetaţi penal
Oamenii legi au depistat, marţi, în trafic, două persoane care au săvârşit infracţiuni rutiere.
Poliţiştii din Pâncota au depistat un bărbat de 37 de ani, din Bocsig, care conducea un autotu­rism marca Audi A4, în cuplu cu remorcă, iar în urma verificărilor efec­- tuate, s-a constatat că remorca este radiată din circulaţie, din data de 20.10.2014.
De asemenea, poliţiştii de la Postul de Poliție Apateu au depistat în trafic, pe DJ 709, un bărbat de 54 de ani, care conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, între localităţile Berechiu şi Talpos, o autoutilitară marca Renault, fără a poseda permis de conducere.
În ambele situaţii, pe numele celor doi bărbaţi au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier.  (D.D.)

Amenzi rutiere
Poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aceştia aplicând 260 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 52.000 de lei.
Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate sau efectuarea de depăşiri neregulamentare. De asemenea, au fost reţinute şase permise de condu­cere şi cinci certificate de înmatriculare. (D.D.)

Recomandările redacției