A condus un autoturism neînmatriculat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, prin rechizitoriul din data de 03.01.2017, a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Căldăraş Florin, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 15.11.2016, la ora 13:35, inculpatul Căldăraş Florin a condus pe drumul public DJ 792, dinspre Cintei spre Seleuş, autoturismul marca Volkswagen Passat, cu numere de înmatriculare provizorii, în condiţiile în care autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 25.10.2016.

 

Cercetat pentru conducere fără permis

Polițiștii Biroului Rutier au depistat marţi în trafic, un bărbat care conducea fără permis, un autoturism. Polițiștii au depistat în trafic, pe strada Griviței din municipiu, un bărbat de 29 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Şoferi amendaţi

În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 38.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 98 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 38.000 de lei. Dintre acestea, 21 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 77 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției