Pe scurt

0
295

A dispărut de acasă

În data de 20 februarie, a dispărut de pe raza municipiului un bărbat de 36 de ani, Ciorbă Viorel Teodor. Bărbatul are următoarele semnalmete: 1,80 m înălțime, 95 kilograme, păr scurt, început de calviție și ochi albaștri.  La momentul dispariției era îmbrăcat într-un trening vișiniu și geacă neagră, în cap purta o căciulă de culoare neagră și era încălțat cu pereche de cizme negre.  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze SNUAU 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Cetățean austriac, depistat cu arme și muniție de contrabandă

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Postului de Poliție Almaș cercetează un bărbat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă. Polițiștii au efectuat o pecheziție la sediul unei societăți comerciale de pe raza localității Pescari, al cărui administrator este un cetățean austriac de 58 de ani. În urma activităților desfăsurate, la sediul societății comerciale au fost depistate o armă de tir cu glonț, un încărcător și două cartușe, pentru care administratorul societății nu a putut prezenta documente legale de proveniență. Arma și muniția depistate au fost ridicate în vederea continării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă.

 

 Prinsă de polițiști, după ce a furat dintr-o școală

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii au depistat în flagrant, pe strada Steagului din municipiu, o femeie de 39 de ani, din Arad, în timp ce transporta un grilaj metalic. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că grilajul ar fi fost sustras din incinta unei școli de pe strada Steagului. Polițiștii continuă cercetările, pe numele femeii fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 90.000 de lei. Oamenii legii au efectuat acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 188 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei. Dintre acestea, 7 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 181 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 27 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.