Pe scurt

0
256

pe scurt furturi pe scurt infractiuniACCIDENT - BUZAUFurturi soluţionate la Adea
Doi adolescenţi, bănuiţi de săvâr­şirea a trei furturi de pe raza locali­tăţii Adea, au fost identificaţi de  poliţiştii Postului de Poliţie Sintea Mare. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în data de 9 februarie, unul dintre cei doi adolescenţi, ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite, într-un imobil din localitatea Adea, de unde ar fi sustras alimente şi bani. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în perioada 1-5 octombrie 2014, acesta ar fi pătruns, prin escaladarea gardului de la grădină, în curtea  unui alt imobil din aceeaşi localitate, de unde ar fi sustras un ceaun din fontă, cauzând un prejudiciu to­-tal de aproximativ 630 de lei. De asemenea, în urma cercetărilor po­liţiştii au stabilit că, în perioada septembrie – octombrie 2014, un alt ado­­­- lescent, ar fi sustras 20 de scânduri din gardul unui imobil, de pe raza localităţii Adea, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei.           (C.G.)

Infracţiuni în trafic
Mai multe persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, au fost depistate în trafic de poliţiştii arădeni. Pe raza localităţii Pecica, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. De asemenea, a fost depistat în trafic un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza cartierului Aurel Vlaicu din municipiu şi un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 79/A, între localităţile Joia Mare şi Buteni, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că numerele de înmatriculare provizorii ale celor două autoturisme au valabilitatea expirată. (C.G.)

Șoferi amendaţi
Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 298 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 87.000 de lei.  Dintre acestea, 93 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 205 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efec­- tuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumu­rile publice.     (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.