10.000 de țigarete, confiscate de polițiștii din Almaș

Polițiștii din cadrul Postului de poliție Almaș cercetează un bărbat pentru contrabandă. În urma unei acțiuni pentru prevenirea comerțului ilicit, polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Almaș, un bărbat de 48 de ani, din județul Alba, în timp ce transporta cu un autoturism 10.000 de țigarete netimbrate. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

               

 

A furat din magazine

Polițiștii Biroului de ordine publică cercetează o femeie pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii cercetează o femeie de 66 de ani, din Arad, depistată ieri, în flagrant, în timp ce sustrăgea produse nealimentare din incinta unor societăți comerciale de pe strada Feleacului din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele femeii fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi de 100.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 236 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei. Dintre acestea, 12 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 224 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției