Au furat un autoturism cu un motostivuitor

Polițiștii Postului de poliție Semlac au identificat doi tineri, bănuiți de furtul unui autoturism. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat doi tineri, de 18 și 22 de ani, care în data de 4 martie ar fi sustras un autoturism dintr-o parcare de pe raza localității Semlac, pe care l-ar fi transportat cu un motostivuitor la un centru de colectare metale feroase și neferoase din aceeași localitate, în vederea valorificării. Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, pe numele celor doi tineri fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

 

Material lemnos fără documente, depistat de polițiști 

Polițiștii Postului de poliție Vărădia de Mureș au depistat un bărbat care transporta material lemnos fără documente legale de proveniență. Polițiștii au depistat miercuri, pe DC72, pe raza localității Vărădia de Mureș, un autotren cu o semiremorcă încărcată cu aproximativ 21,08 metri cubi de material lemnos din speciile salcâm, carpen și cer, pentru care proprietarul, un bărbat de 36 de ani, din Săvârșin, nu deține documente legale de proveniență.  Materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor,  bărbatul fiind sancționat conform Legii 171/2010 cu amendă de 5.000 de lei.

 

A furat 50 de tone de porumb

Polițiștii Postului de poliție Zăbrani au identificat un bărbat, bănuit de furt de cereale. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din județul Arad, care în perioada septembrie-noiembrie 2016 ar fi recoltat cu o combină, fără drept, 50 de tone de porumb de pe raza localității Neudorf, iar ulterior l-ar fi valorificat. Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Tăiere ilegală de arbori

Polițiștii Postului de poliție Săvârșin cercetează un bărbat pentru tăiere ilegală de arbori. Polițiștii au identificat un bărbat de 23 de ani, din județul Maramureș, care la data de 11 martie ar fi tăiat fără drept 6 arbori din speciile gorun, carpen și sorb (aproximativ 8,67 metri cubi de material lemnos). Întrega cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Recomandările redacției