Au furat produse cosmetice și alcool

Polițiștii cercetează trei persoane care au fost depistate în flagrant, la furat. Polițiștii Secției nr.1 Vlaicu cercetează o tânără de 18 ani, din Arad, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse cosmetice în valoare de aproximativ 180 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Poetului din municipiu.  Polițiștii Biroului de Ordine publică cercetează un bărbat de 28 de ani, din județul Timiș, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 165 de lei, dintr-un magazin de pe Bulevardul Revoluției din municipiu, și un tânăr de 18 ani, din Arad, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea produse cosmetice în valoare de aproximativ 66 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Lucian Blaga din municipiu. În toate cauzele, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor depistați în flagrant la furat, fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Cercetat pentru furtul a doi acumulatori auto

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, bănuit de furtul unor acumulatori auto. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în data de 14 noiembrie, bărbatul, de 40 de ani, din Arad, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe strada Grigore Ureche din municipiu, de unde ar fi sustras doi acumulatori auto, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 300 de lei. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

Depistați fără permis și sub influența alcoolului

Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, doi bărbați care au incălcat normele legislației rutiere. Polițiștii au depistat pe strada Octavian Goga din municipiu, un bărbat de 28 de ani din Arad, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe strada Radu Pancu, un alt bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool in aerul expirat. Conform procedurii, în cazul celui depistat sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vedera stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției