Pe scurt

0
271

A dispărut de la domiciliu

În data de 27 aprilie, a dispărut de pe raza municipiului Biro Elisaveta, de 83 de ani. Femeia are următoarele semnalmente: 1,60 m, 60 de kg, constituție atletică, păr cărunt lung și ochi albaștri-verzui.  La momentul dispariției femeia era îmbrăcată într-un sarafan albastru închis, bluză de culoare mov, ciorapi negri, batic negru. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea femeii sunt rugate să apeleze SNUAU 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

Cercetat pentru furt calificat

Polițiștii comunei Șiria au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt dintr-un imobil. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 20-24 decembrie 2016, tânărul de 22 de ani, din Galșa, ar fi pătruns într-un imobil neasigurat de pe raza aceleiași localități, de unde ar fi sustras un motocultor și un stropitor de viță de vie, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.000 lei. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 47.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 120 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 47.000 de lei. Dintre acestea, 47 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 73 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.