Pe scurt

0
222

Incendiu la o cabană din Vladimirescu

Pompierii au fost solicitați miercuri dimineața, în jurul orei 10.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu. O cabană din Pădurea Vladimirescu, situată în apropierea Pensiunii Safari, a fost mistuită de flăcări, daunele fiind majore. Intervenția pompierilor nu a fost una ușoară, incendiul fiind stins în câteva zeci de minute. De asemenea, un alt incendiu a fost stins miercuri de pompieri, fiind vorba de vegetație uscată, în municipiu, pe Ștrandul Neptun.

 

S-a plimbat cu mașina prin Parcul Copiilor

Bărbatul care s-a plimbat, nestingherit, cu automobilul prin Parcul Copiilor, la mijlocul săptămânii trecute, a fost amendat de polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică. Pentru fapta sa, M.R.I a fost sancționat contravențional cu suma de 200 de lei, conform legislației în vigoare. De menționat faptul că, în momentul identificării sale, arădeanul le-a mărturisit polițiștilor locali că obișnuia să circule cu automobilul prin parc și înainte de a fi sancționat, însă nimeni nu s-ar fi declarat deranjat de obiceiurile sale.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 131.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.  Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 296 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 131.000 de lei. Dintre acestea, 107 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 189 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere şi 18 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.