Pe scurt

0
251

Prinși în flagrant

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează doi tineri, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii au depistat în flagrant delict, doi tineri, de 23 de ani din Pecica, respectiv 29 de ani, din Arad, care, în cursul nopții de miercuri spre joi, au pătruns prin escaladare gardul unei societăți comerciale de pe strada Dorobanților din municipiu, de unde au sustras două mese și patru scaune metalice. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celor doi tineri fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale a celor doi tineri.

 

Femeie depistată în trafic, fără permis

Polițiștii Secției nr. 6 Rurală Beliu cercetează o femeie pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației rutiere. Polițiștii au depistat miercuri în trafic, pe raza localității Beliu, o tânără de 24 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea permis de conducere. Pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a uni autoturism fără a deține permis de conducere.

 

Lemne fără documente legale

Polițiștii Secției de poliție nr. 2 Micălaca au depistat un bărbat care transporta lemne, fără a deține documente legale. Polițiștii au depistat în trafic, pe Calea Radnei din municipiu, un bărbat de 44 de ani, din Vărădia de Mureș, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3 metri cubi de material lemnos, specia cer. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că materialul lemnos transportat nu corespunde cu cel menționat în avizul de însoțire. Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, bărbatul fiind sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu suma de 6.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.