Hoți prinși
Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant doi tineri care furau din magazine. Astfel, oamenii legii cercetează o tânără de 18 ani, care a fost depistată în timp ce sustrăgea produse în valoare de aproximativ 248 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Banu Mărăcine din municipiu, și un tânăr de 22 de ani, care a fost surprins în timp ce sustrăgea articole de îmbrăcăminte, în valoare de aproximativ 90 de lei, dintr-un magazin aflat în incinta unui complex comercial din municipiu.
„Pe numele tinerilor au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, afirmă Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.
(L.Ș.)
Bicicletă furată
Polițiștii de la Sebiș au prins un adolescent bănuit de sustragerea unei biciclete. În urma cercetărilor, s-a stabilit că, vinerea trecută, adolescentul de 16 ani, din Beliu, ar fi sustras o bicicletă pentru copii lăsată neasigurată, în valoare de aproximativ 200 de lei, din curtea Primăriei orașului Sebiș.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în cele din urmă, minorul fiind cercetat acum de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
(L.Ș.)
Amenzi de 72.000 de lei
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
„Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 139 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 72.000 de lei.
Dintre acestea, 55 au fost aplicate pentru depăşirea vite­zei legale de deplasare, 84 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumu­rile publice.
De asemenea, au fost reţi­nute șapte permise de condu­cere şi trei certificate de înma­- triculare”, susține Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectora­tului de Poliție Județean Arad.
(L.Ș.)

Recomandările redacției