Pe scurt

0
313

Un cap tractor și o remorcă furate, depistate de polițiști

Polițiștii orașului Curtici au depistat un ansamblu compus dintr-un cap tractor și remorcă care figura ca find furat. Polițiștii au depistat miercuri, pe raza localității Șofronea, un cap tractor în cuplu cu o remorcă port-autovehicule care figurau în bazele de date ca fiind sustrase de pe raza județului Bacău. Vehiculele au fost indisponibilizate, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii situației lor juridice.

 

Judecat pentru infracțiuni rutiere

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriu, au dispus, trimiterea în judecată a inculpatului C.G. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neîmatriculat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, inculpatul, în data de 14.05.2017, în jurul orelor 21.40, a condus pe DJ 792C, între localităţile Luguzău şi Şilindia, mopedul, proprietatea sa. În urma controlului efectuat s-a constatat, că mopedul condus nu este înmatriculat sau înregistrat, iar inculpatul nu posedă permis de conducere. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Ineu.

 

Peste 200 de șoferi amendați

În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat 223 de amenzi. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 223 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 110.000 de lei. Dintre acestea, 66 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 157  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere, 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.