Pe scurt

0
283

Mandat european de arestare, pus în aplicare de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat o femeie, căutată de autoritățile italiene. Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, o tânără de 27 de ani, din Arad, pe numele căreia există un mandat european de arestare emis de autoritățile italiene, pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul acestui stat. Tânăra a fost prezentată magistraților Curții de Apel Timișoara, care au dispus arestarea acesteia pentru o durată de 15 zile.

               

A comercializat articole pirotehnice, fără drept

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează o femeie pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, o femeie de 49 de ani, din Arad, care, în calitate de administrator, ar fi oferit spre comercializare, în sediul societății comerciale pe care o deține de pe raza municipiului, 74 bucăți articole pirotehnice, fără drept. Materialele pirotehnice au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele femeii fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni pirotehnice, fără drept.

 

Cercetat pentru contrabandă

Polițiștii Postului de Poliție Conop cercetează un bărbat pentru contrabandă. Polițiștii cercetează un bărbat de 53 de ani, din Odvoș, depistat în timp ce oferea spre comercializare țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă. Întrega cantitate de 280 de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.