Pe scurt

0
503

Cap tractor cuprins de flăcări pe drumul Arad-Oradea

Un incendiu a izbucnit marți seara la un cap tractor, aflat între localitățile Zimand Cuz și Zimandul Nou. Nefericitul incident a avut loc în jurul orei 22.40, pompierii ajungând în scurt timp la fața locului. A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă șu spumă, iar incendiul a fost stins în aproximativ 30 de minute. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă autovehiculul a fost distrus de flăcări. Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit electric.

 

Transport ilegal de material lemnos

Polițiștii postului de poliție Târnova au depistat marți în trafic un transport ilegal de material lemnos. Polițiștii au depistat și oprit în trafic, pe raza localității Târnova, un minor și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 13 și 69 de ani, din aceeași localitate, în timp ce transportau cu două atelaje hipo 2,237 metri cubi de material lemnos din specia gorun, fără a deține documente legale de proveniență. Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 58.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 134 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 58.000 de lei. Dintre acestea, 36 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 98  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere, 7 certificate de înamtriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.