Pe scurt

0
180

Incendiu la un bloc ARED din Micălaca

Sâmbătă, în jurul orei amiezii, pompierii au fost sesizați despre izbucnirea unui incendiu la un bloc ARED din Micălaca, situat pe strada Ciobanului. A intervenit Detașamentul Arad, care a constatat că incendiul se manifesta în baia apartamentului. Se pare că, nefericitul incident a fost iscat de un scurtcircuit la o cadă de baie cu hidromasaj. În incendiu, au ars mobilierul și electrocasnicele din baie, pompierii reușind să împiedice propagarea flăcărilor și la alte încăperi.

 

Condamnat pentru abandon de familie, încarcerat de polițiști

Polițiștii Secției nr.2 poliție rurală împreună cu polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis magistrații Judecătoriei Zalău, pe numele unui bărbat de 39 de ani, din județul Satu Mare, care are de ispășit o pedeapsă de 2 ani și 2 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie. Bărbatul a fost încercerat în Penitenciarul Arad.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 49.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 102 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 49.000 de lei. Dintre acestea, 15 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 66  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere, 2 certificate de înamtriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.