Pe scurt

0
212

Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, la sfârșitul săptămânii trecute, două mandate de executare a pedepsei închisorii. Astfel, polițiștii au depistat, pe raza municipiului, un bărbat de 33 de ani, din județul Dolj, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, și pe raza localității Pilu, un alt bărbat, de 32 de ani, care are de executat o pedeapsă de 1 an și patru luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Amândoi bărbații au fost depuși în Penitenciarul Arad.

 

Depistați de polițiști cu tutun timbrat necorespunzător

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu lucrători din cadrul Direcției Antifraudă Deva, au depistat două persoane care transportau tutun timbrat necorespunzător. Polițiștii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe raza localității Turnu, un bărbat de 33 de ani și o femeie de 51 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce transportau într-o autoutilitară 8 kilograme de tutun de diferite mărci, timbrat necorespunzător. Întrega cantitate de tutun a fost indisponibilizată de polițiști în vederea continuării cercetărilor, pe numele celor în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal, fără a fi marcat corespunzător, a unei cantități de tutun, peste limita admisă de lege.

 

A furat un telefon

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat, în flagrant un bărbat care a sustras un telefon mobil. Polițiștii au depistat, la sfîrșitul săptămânii trecute, un bărbat de 63 de ani, din Nădlac, care ar fi sustras un telefon mobil din incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului, cu puțin timp înainte de a fi depistat. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 600 de lei, a fost recuperat, pe numele acestuia fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.