Intervenție la o grădiniță din Arad

Pompierii au fost solicitați, joi dimineață, să intervină la ce părea a fi o scurgere de gaz la o grădiniță de lângă Calea Romanilor. Se pare că o mamă care și-a dus copilul la grădinița PP14 a sunat la 112 pentru că a simțit miros de gaz. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, este vorba despre o alarmă falsă, iar copiii nu au fost evacuați din grădiniță. La fața locului, s-au deplasat un echipaj ISU și reprezentanți ai companiei de gaz, care au ajuns la concluzia că nu este vorba de scurgeri de gaz.

 

Prinsă la furat într-un supermarket

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat miercuri în flagrant, o adolescentă care fura dintr-un supermarket. Polițiștii cercetează o adolescentă de 15 ani, din județul Vâlcea, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse în valoare de aproximativ 93 de lei, dintr-un supermarket de pe strada Lucian Blaga din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele minorei fiind întocmite acte premergătoare  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Șoferi amendați

În doar 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 40.000 de lei. Oamenii legii au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 102 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Dintre acestea, 21 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 81  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere, 2 certificate de înamtriculare.

Recomandările redacției