Peste 8l de sânge ,,bleu – jandarm” au părăsit Jandarmeria Arad

Jandarmii arădeni au răspuns prezent la solicitarea Centrului de Transfuzie Sanguine Arad, de a salva o viață.  Recoltarea a avut loc la sediul Inspectoratului, unde jandarmii s-au înscris voluntar pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în suferință. Prin această acțiune, jandarmii arădeni doresc să sensibilizeze cât mai multe persoane, să se alăture nobilului gest de a salva o viață.

 

 

Bărbat de 62 de ani, încarcerat în penitenciar de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii comunei Șiria au pus ieri în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis în data de 22 noiembrie, de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 62 de ani, din Șiria, care are de ispășit o pedeapsă de 1 an și 3 luni cu închisoarea pentru săvâșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

 

Comercializa țigarete de contrabandă

Polițiștii secției nr. 1 Vlaicu au depistat la sfârșitul săptămânii trecute în flagrant, o femeie care comercializa țigarete de contrabandă. Polițiștii au depistat într-o piață din municipiu, o femeie de 67 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare 4.200 fire țigarete netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de detinere a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând ca acestea provin din contrabandă.

             

Au condus fără permis prin Cuied

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, trei bărbați care au încălcat normele legislației rutiere. Astfel, au fost depistați în trafic pe DJ792C, pe raza localității Cuied, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule un autoturism neînmatriculat și alți doi bărbați, de 26 și 53 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a deține permis de conducere. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției