Protest la IȘJ
A fost zi de protest pentru elevii, părinții și profesorii de la Livada. Ieri, aproximativ 100 de persoane s-au adunat în curtea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) pentru a protesta împotriva… contabilei școlii din comună. Aceasta a intrat în vizorul Curții de Conturi pe motiv că ar fi folosit ilegal o sumă importantă de bani. Pe cale de consecință i s-a desfăcut contractul de muncă, însă ulterior a câștigat un proces și s-a întors la serviciu, cu toate că nici autoritățile locale, nici ceilalți colaboratori nu mai au încredere în ea, conform protestatarilor.
Condamnare pentru Fizi
Ioan Vivi Fizidean, zis Fizi, cunoscut ca fiind unul dintre locotenenții lui Uțu Rohozneanu, zis Împăratul, a fost condamnat, de Tribunalul Arad, la patru ani de închisoare pentru trafic de minori, asta în condițiile în care a mai fost condamnat și la un an și șase luni pentru trafic de droguri. Pedeapsa rezultantă a fost de patru ani și șase luni de închisoare, la care s-a adăugat și o „coadă” de 617 zile de pușcărie, cât mai avea de executat dintr-o pedeapsă mai veche.
Poliția Rutieră în acțiune
Poliţiştii de la Serviciul Rutier au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor. În numai 24 de ore, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 60 sancţiuni contraven­- ţionale, în valoare totală de aproximativ 32.000 de lei.
Dintre acestea, opt au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 52  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute șapte permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției