Pe scurt

0
397

Impact între tramvai și un autoturism Audi

Un eveniment rutier a avut loc marți dimineața, la intersecția străzilor Bulevardul Revoluției și strada Ion C. Brătianu, în urma căruia circulația tramvaielor a fost blocată. Șoferul unui autoturism Audi a pătruns în intersecție pentru a se îndrepta spre Primărie, dar nu s-a asigurat, fiind acroșat de tramvai. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma tamponării, dar circulația tramvaielor a fost blocată timp de câteva zeci de minute. Evenimentul rutier a avut loc marți, în jurul orei 09.00 dimineața.

 

Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri cercetează mai multe perosne pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Astfel, a fost depistată în trafic, luni, o tânără de 23 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism, pe raza aceleiași localități, având valabilitatea numerelor provizorii de înmatriculare expirată din data de 3 decembrie a.c.. Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. Tot pe raza localității Sântana au mai fost depistați un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat, și un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșiri infracțiunii de conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

             

Șoferi amendați

În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 40.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 118 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Dintre acestea, 27 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 91  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.