Carambol în fața la Atrium Mall

O tamponare în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc duminică seara, în fața mall-ului Atrium. Se pare că, șoferul unui autoturism marca Mercedes nu a respectat distanța de siguranță față de autoturismul care se deplasa în fața sa – un autoturism Smart – intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l într-o mașină cu regim de taxi, care se afla în fața autoturismului Smart. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, în urma evenimentului rutier, existând doar pagube materiale.

 

Exercițiu ISU la Spitalul Județean

Efective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad „au intervenit” la Spitalul Județean pentru stingerea unui incendiu și evacuarea victimelor. În fapt, Detașamentul de Pompieri Arad a executat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Spitalul Clinic Județean Arad. Exercițiul a testat capacitatea de coordonare, răspuns și intervenție a forțelor în vederea stingerii incendiilor, evacuarea și salvarea victimelor. La exercițiu au participat patru autospeciale, un ofițer și 20 subofițeri.

 

A furat un pardesiu

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat sâmbătă în flagrant, un bărbat care sustrăgea dintr-un magazin. Polițiștii cercetează un bărbat de 34 de ani, care a fost depistat în flagrant delict, în timp ce sustrăgea un pardesiu din incinta unui magazin aflat într-un complex comercial din municipiu. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 350 de lei, a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Recomandările redacției