Adolescentă căutată de familie și polițiști

Vineri, 15 decembrie a.c., a plecat de la domiciliul său de pe raza municipiului, Zemlicov Roxana-Gabriela, de 15 ani. Minora are următoarele semnalmente: 1,68 m., 70 de kg., păr șaten lung peste umeri, ochi albaștri. La data dispariției aceasta era îmbrăcată cu pantaloni negri, geacă de culoare verde cu flori roșii, iar în picioare purta ghete roșii. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

 

 

Brazi de Crăciun, confiscați de polițiști în Buteni

Polițiștii Secției nr. 9 Rurală Sebiș au desfășurat o acțiune pe raza localității Buteni, în vederea verificării respectării de către comercianți a legalității actelor de comerț cu brazi de Crăciun. În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat un bărbat de 33 de ani, din Buteni, în timp ce oferea spre comercializare, în fața unui imobil din localitate, brazi de Crăciun. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul în cauză nu deținea autorizație în vederea efectuării de activități comerciale, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 12/1990 (privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite). De asemenea, au fost indisponibilizați 94 de brazi de Crăciun, în valoare de aproximativ 6.500 de lei. Aceste acțiuni vor fi desfășurate de polițiști și în perioada următoare, pe toată raza județului Arad.

 

 

A condus cu număr fals de înmatriculare

Polițiștii orașului Ineu au depistat, în trafic, pe raza localității, un bărbat care a săvârșit infracțiuni la regimul circulației. Polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având aplicate numerele de înmatrculare ale unui alt vehicul. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice ale unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Recomandările redacției