Pe scurt

0
221

Judecat pentru infracțiuni rutiere
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriu, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului minor G.P.S. pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat,  conduce­rea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Inculpatul  minor G.P.S., în data de  23 iulie 2017, deşi nu posedă permis de conducere şi având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, a condus pe drumurile publice un moped neînmatriculat şi neînregistrat.  Din buletinul de analiză toxicologică, a rezultat că, inculpatul avea o alcoolemie în sânge la proba I de 0,95 g de alcool la 1.000 de ml de sânge, iar la proba II de 0,80 g alcool la 1.000 de ml sânge.            (C.G.)

A furat băuturi alcoolice
Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu cercetează un tânăr pentru furt. Polițiștii cercetează un tânăr de 27 de ani, din Lipova, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea bău­turi alcoolice din incinta unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.                    (C.G.)

Șoferi amendați
În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 49.000 de lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 97 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 49.000 de lei. Dintre acestea, 30 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 67  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere.                            (C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.