Pe scurt

0
325

Trei minori din Nădlac, cercetați pentru furt calificat

Polițiștii orașului Nădlac cercetează trei minori care au furat din autoturisme. Polițiștii cercetează trei minori, cu vârste între 8-12 ani, din Nădlac, care, în data de 8 ianuarie a.c., au fost depistați în flagrant în timp ce încercau să sutragă diferite bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada George Enescu, din localitate, folosindu-se de chei potrivite.  În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că minorii ar fi sustras atât cheia autoturismului în cauză cât și ale altor vehicule de pe raza localității, din care ar fi urmat să sustragă ulterior diferite bunuri, în vederea valorificării acestora. Pe numele celor trei minori au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

 

Autorul unui furt din autoturism, identificat de polițiști

Polițiștii Secției nr. 5 Rurală Ineu, împreună cu cei ai Postului de Poliție Târnova, cercetează un tânăr pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din Drauț, care, în data de 22 august 2017, prin forțarea portierei, ar fi sustras dintr-un autoturism parcat pe raza localității, un portmoneu cu suma de aproximativ 1.000 de euro. Polițiștii continuă verificările pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului în cauză, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Șoferi amendați

În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 75.000 de lei. Oamenii legii au  efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 168 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Dintre acestea, 49 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 119 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.