Pe scurt

0
195

Au furat plăcuțe de înmatriculare

Polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează un tânăr și un minor pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism neînmatriculat.  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 20 de ani, din Pâncota și un minor de 16 ani, din Șiria, care, în noaptea de 8/9 ianuarie a.c., ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autorurism parcat pe o stradă din localitatea Chișineu-Criș. Ulterior, ar fi montat numerele de înmatriculare pe autoturismul tânărului de 20 de ani și ar fi alimentat de la o stație PECO din localitate, carburant în valoare de aproximativ 250 de lei, fără a plăti contravaloarea acestuia. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui autoturism, având numere false.

 

 

A furat dintr-un magazin de jucării

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat pentru furt. Polițiștii cercetează un bărbat de 30 de ani, din județul Iași, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea două tablete din incinta unui magazin de jucării de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Lemne fără documente legale, la Gurahonț

Polițiștii din cadrul posturilor de poliție Brazii și Pleșcuța au depistat un transport de material lemnos, fără documente legale.  Polițiștii au depistat, pe raza localității Gurahonț, un bărbat de 40 de ani, din aceeasi localitate, în timp ce transporta cu un autoturism 0,48 metri cubi de material lemnos din speciile fag și carpen, fără a deține aviz de însoțire. Materialul lemnos a fost indisponibilizat, bărbatul fiind sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.