Pe scurt

0
233

Un tânăr și doi minori, reținuți pentru furt

Polițiștii Secției nr. 1 Rurală Arad, împreună cu cei ai Poliției Comunale Vinga cercetează trei tineri pentru furt calificat în formă continuată. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați un tânăr de 21 de ani și doi minori, de 16 și 17 ani, din Vinga care, în perioada 05-12 ianuarie a.c., prin forțarea ușii, ar fi pătruns în repetate rânduri ori într-un imobil nelocuit de pe raza localității Vinga.  Din imobilul în cauză, cei trei tineri ar fi sustras bunuri electrocasnice, covoare, articole vestimentare, trofee de vânătoare și alte bunuri, pe care le-ar fi comercializat unor persoane de pe raza localității. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat. Polițiștii au dispus reținerea celor trei tineri, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

 

Au furat produse cosmetice

Polițiștii orașului Sântana cercetează două tinere pentru furt. Polițiștii cercetează două tinere, de 18 și 16 ani, din Sântana, depistate în flagrant în timp ce sustrăgeau produse cosmetice din incinta unui magazine de pe raza localității. Prejudiciul a foat recuperat, pe numele tinerelor fiind întocmite acte premergătoaresub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Șoferi amendați

În 24 de ore de misiuni, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în valoare de 55.000 de lei. Oameni legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei. Dintre acestea, 41 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 99 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.